Vloerisolatie Breisem

Vloerisolatie kopen bij een isolatiebedrijf in Breisem of de omgeving? Wij helpen u graag verder en kunnen u tevens in contact brengen met erkende isolatiebedrijven. Omdat er zoveel bedrijven actief zijn in België en elke woonsituatie een unieke aanpak vergt kunnen de prijzen voor hetzelfde isolatiewerk enorm verschillen. Door offertes te vergelijken en te kiezen voor de beste deal kunt u dus besparen op de kosten. Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere isolatiewerk offertes op.

Vloerisolatie Breisem

Uw vloeren zijn samen met uw muren de grootste veroorzaker van warmteverlies. Bij oudere woningen in Breisem komt het vrijwel altijd voor dat de vloeren niet geïsoleerd zijn. Het gaat hier om woningen die gebouwd zijn voor 1983. Het na-isoleren van de vloeren is daarom geen overbodige luxe. Bij vloerisolatie wordt als eerste gedacht aan het isoleren van de vloer in de kelder of kruipruimte, maar ook de vloer in de zolder kan geïsoleerd worden. Omdat warmte opstijgt kunt u daar de meeste winst behalen. Woont u in een woning die gebouwd is voor 1983 en is er vanuit de ondergrond veel opstijgend vocht en kou? Dan gaat u met gedegen vloerisolatie veel besparen op uw energierekening.

Prijzen vloerisolatie Breisem

Natuurlijk zijn de prijzen van een isolatiebedrijf uit Breisem niet de enige factor die van invloed is op het totale kostenplaatje voor vloerisolatie. Gemiddeld gezien kunt u er vanuit gaan dat u zo een €30 euro per m2 moet betalen. In dit bedrag zijn onder andere de kosten van het materiaal, het arbeidsloon, de machinekosten en de BTW opgenomen.

Vloerisolatie premie 2017

In 2017 zal in vergelijking met 2016 niet al te veel veranderen wat betreft de vloerisolatie premie. Het premiebedrag per m2 blijft gelijk en zal enkel de minimale Rd-waarde van het isolatiemateriaal strikter worden. Houd er rekening mee dat isolatiemateriaal dat gaat dienen als vloerisolatie met een Rd-waarde van minstens 2.0 m2K/W duurder is dan materiaal met een Rd-waarde van 1.2 m2K/W. Echter is de besparing in dit geval ook groter en zult u per jaar nog minder betalen om te stoken. Lees verder op pagina: premie vloerisolatie 2017.

Laat een isolatiebedrijf uit Breisem u een gratis kostenoverzicht maken zodat u een goed beeld van de mogelijkheden met en zonder premie kunt krijgen.

Voordelen

Het aanleggen van vloerisolatie brengt veel voordelen met zich mee. De belangrijkste is toch wel het verhoogde comfort in uw woning. Doordat door de vloerisolatie de kou en het vocht niet meer kan optrekken zal het in huis warmer en dus aangenamer aanvoelen. De vloer zal minder koud zijn, gemiddeld met zo’n 4 graden, waardoor u minder snel last krijgt van koude voeten. De vloerisolatie maakt als het ware een scheidslijn tussen de warmte in uw woning en de kou in de kruipruimte.

Wat kost vloerisolatie met premie?

Benader isolatiespecialisten uit Breisem en vergelijk de prijzen. Gebruik onze offerte service en krijg een overzicht van de kosten voor uw opdracht. Gratis en vrijblijvend.

Kruipruimte isolatie

Komt er in uw woning in Breisem veel kou naar boven getrokken vanuit de kruipruimte? Dan is het isoleren van uw kruipruimte mogelijk een goede oplossing om het wat warmer in huis te krijgen. In oudere huizen waar nog geen isolatie aanwezig is gaat via de vloer 10% van de warmte verloren. Het zal door isolatie van uw kruipruimte warmer aanvoelen in uw woonkamer waardoor het wooncomfort zal stijgen. U bespaart bovendien energie doordat u minder hard hoeft te stoken. De isolatie van uw kruipruimte verbetert de kwaliteit en duurzaamheid van uw woning. Wanneer een kruipruimte niet geïsoleerd is zal hij in veel gevallen vochtig zijn. Dit zorgt niet alleen voor een koude vloer maar ook voor een muffe lucht in de kamers of condens op de ramen. Door het vocht kunnen zich schimmels vormen wat niet goed is voor de luchtkwaliteit. En niet alleen dat: door het vocht kunnen vloerbalken gaan rotten of leidingen gaan roesten wat dan weer hersteld zal moeten worden. Door isolatie van uw kruipruimte zal het vocht geen kans meer krijgen en zult u geen warmte meer verliezen via de vloer. Zie: kruipruimte isolatie.

Bodemisolatie Breisem

Een doeltreffende manier om uw huis in Breisem comfortabeler te maken is door bodemisolatie te laten aanbrengen. Via de vloer gaat er namelijk veel warmte verloren. Bovendien kan er vanuit de kruipruimte vocht optrekken of kan het flink tochten. Door bodemisolatie zullen deze invloeden van buitenaf minder invloed hebben op het leefklimaat in uw huis.

Zelf vloerisolatie leggen

Het aanbrengen van vloerisolatie is ook in Breisem over het algemeen duur. Om te besparen op de kosten komt het voor dat huiseigenaren vloerisolatie zelf aanleggen. Bent u een handige doe-het-zelver dan kunt u de klus zelf aan gaan. Door zelf de kruipruimte in te gaan om het isolatiemateriaal aan de onderzijde van uw vloer te bevestigen kunt u met gemak honderden euro’s besparen. Uiteraard bent u er zelf verantwoordelijk voor dat de vloerisolatie op de juiste manier wordt aangelegd. Wanneer dit niet gebeurd kunt u geen gebruik maken van de garantieregeling.

Het is altijd verstandig om eerst het aanbod in uw regio te vergelijken voordat u met een bedrijf in zee gaat. Door offertes te vergelijken kunt u een betere prijs per m2 krijgen en kiezen voor het beste aanbod. Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes van lokale isolatiebedrijven op.

Prijzen voor uw woning weten?

Benader isolatiespecialisten uit uw regio en vergelijk de prijzen. Gebruik onze offerte service en krijg een overzicht van de kosten voor uw opdracht. Gratis en vrijblijvend.