Keurmerken

Een keurmerk voor uw vloerisolatie
Wanneer u uw vloer laat isoleren is dat voor u een grote investering waar u als het goed is jarenlang profijt van kunt hebben. U wilt er daarom natuurlijk wel vanuit kunnen gaan dat de vloerisolatie door een erkende bedrijf en op de juiste manier zal worden uitgevoerd. Door te kiezen voor een isolatiebedrijf met een kwaliteitskeurmerk kunt u ervan uit gaan dat bij het isoleren van uw woning het juiste materiaal wordt gebruikt en er een deskundige en professionele werkwijze zal worden gevolgd. Er zijn verschillende onafhankelijke instanties die keurmerken uitgeven, zowel voor het materiaal als voor het uitvoerende isolatiebedrijf zelf. Een keurmerk of certificaat bewijst dat uw vloerisolatie voldoet aan de wettelijke eisen die op dat moment gelden. Niet alleen het isolatiebedrijf krijgt te maken met een keurmerk, ook voor de leverancier van het isolatiemateriaal is een keurmerk belangrijk. Daarmee wordt aangegeven dat ook het materiaal voldoet aan de wettelijk geldende kwaliteitseisen. Producenten van isolatiemateriaal laten door onafhankelijke deskundigen het materiaal testen en keuren. Zo bent u altijd gegarandeerd van het beste isolatiemateriaal.

Wat zegt een keurmerk nou precies?

Wanneer het isolatiemateriaal voorzien is van een kwaliteitskeurmerk voldoet het aan de voorwaarden die worden gesteld aan bijvoorbeeld de hoogte van de isolatiewaarde en de brandveiligheid. Verder bestaat er een kwaliteitskeurmerk voor het hele proces van vloerisolatie en kruipruimte isolatie. Dit keurmerk geeft aan dat er veel eisen worden gesteld aan de kwaliteit, de expertise en de klantenservice van het isolatiebedrijf. Voor een isolatiebedrijf is het een grote investering zich bij een of meerdere keurmerken aan te sluiten. En wat krijgt u daarvoor terug? Wanneer u in zee gaat met een erkend isolatiebedrijf bent u verzekerd dat zowel het isolatiemateriaal als het plaatsen ervan aan alle wettelijke eisen voldoen en u een uitstekende service krijgt.

Isolatiebedrijven vergelijken?

Benader isolatiespecialisten uit uw regio en vergelijk de prijzen. Gebruik onze offerte service en krijg een overzicht van de kosten voor uw opdracht. Gratis en vrijblijvend.