Premie vloerisolatie 2017

In 2017 zal in vergelijking met 2016 niet al te veel veranderen wat betreft de premie vloerisolatie. Het premiebedrag per m2 blijft gelijk en zal enkel de minimale Rd-waarde van het isolatiemateriaal strikter worden. Houd er rekening mee dat isolatiemateriaal dat gaat dienen als vloerisolatie met een Rd-waarde van minstens 2.0 m2K/W duurder is dan materiaal met een Rd-waarde van 1.2 m2K/W. Logisch! Echter is de besparing in dit geval ook groter en zult u per jaar nog minder betalen om te stoken.

Let ook op deze voorwaarden:

  • De berekening van de premie gebeurt op basis van de vloer- of kelderoppervlak die met het isolatiemateriaal geïsoleerd is. De berekende oppervlakte kan nooit het aantal m2 aangekocht materiaal overschrijden.
  • De premie is enkel geldig voor een bestaande woning (waarin gewoond wordt) en dat is aangesloten op het elektriciteitsnet vóór 1 januari 2006.
  • De Rd-waarde of warmteweerstand van het isolatiemateriaal moet minstens 2.0 m2K/W zijn.

Laat meerdere isolatiebedrijven u vertellen over de mogelijkheden en vergelijk tevens de prijzen voor vloerisolatie in uw woning of kantoor.

Isolatiebedrijven vergelijken?

Benader isolatiespecialisten uit uw regio en vergelijk de prijzen. Gebruik onze offerte service en krijg een overzicht van de kosten voor uw opdracht. Gratis en vrijblijvend.

Zie:
Eandis